Profesjonalny piec F-130
-do wypieku 6-7 sztuk pizzy na raz
-wymiary zewnętrzne 160 x 160 cm
-wymiary wewnętrzne fi 130 cm
-wysokość 80 cm
-waga ok 650 kg bez obudowy

1

        W zestawie: szamotowa kopuła pieca (1450°C), szamotowy blat do wypieku pizzy w piecu o grubości 6,5 cm, czopuch kominowy fi 200 mm, drzwiczki metalowe, front pieca z cegiełek, zestaw zapraw szamotowych, instrukcja montażu i eksploatacji pieca, przepisy na ciasto do pizzy i sosy
Profesjonalny piec F-100
-do wypieku 4-5 sztuk pizzy na raz
-wymiary zewnętrzne 130 x 130 cm
-wymiary wewnętrzne fi 100 cm
-wysokość 65 cm
-waga ok. 450 kg bez obudowy

2

        W zestawie: szamotowa kopuła pieca (1450°C), szamotowy blat do wypieku pizzy w piecu o grubości 6,5 cm, czopuch kominowy fi 180 mm, drzwiczki metalowe, front pieca metalowy, zestaw zapraw szamotowych, instrukcja montażu i eksploatacji pieca, przepisy na ciasto do pizzy i sosy
Piec M-1
-do wypieku 2-3 sztuk pizzy na raz
-wymiary zewnętrzne 100 x 110 cm
-wymiary wewnętrzne 73 x 80 cm
-wysokość 60 cm
-waga ok. 160 kg bez obudowy

3

        W zestawie: szamotowa kopuła pieca (1450°C), szamotowy blat do wypieku pizzy w piecu o grubości 3,5 cm, czopuch kominowy fi 140 cm, drzwiczki metalowe, front pieca metalowy, zestaw zapraw szamotowych, instrukcja montażu i eksploatacji pieca, przepisy na ciasto do pizzy i sosy
Piec M-2
-do wypieku 3-4 sztuk pizzy na raz
-wymiary zewnętrzne 100 x 135 cm
-wymiary wewnętrzne 75 x 105 cm
-wysokość 60 cm
-waga ok. 200 kg

        W zestawie: szamotowa kopuła piea (1450°C), szamotowy blat do wypieku pizzy w piecu o grubości 3,5 cm, czopuch kominowy fi 140 cm, drzwiczki metalowe, front pieca metalowy, zestaw zapraw szamotowych, instrukcja montażu i eksploatacji pieca, przepisy na ciasto do pizzy i sosy
        Nasze piece można postawić na podstawie wcześniej przygotowanej przez klienta lub nasza firma może kompleksowo postawić piec z podstawą i obudową (wcześniej uzgodnioną z inwestorem) w każdym wskazanym miejscu oraz istnieje możliwość postawienia ich na podstawach mobilnych typu przyczepka, food track, metalowe podstawy na kółkach.

5
6
7
8

OGRODOWE PIECE DO PIZZY I CHLEBA
Seria Bandalejka
        Piec wykonany całkowicie z szamotu. Obudowa metalowa, malowana proszkowo. Izolowany z termometrem, drzwiczkami i kominem. Z boku pieca znajdują się rączki by móc go przemieścić. Jest piecem kompletnym, gotowym do użytku.
-wymiary zewnętrzne 73×80 cm
-waga ok 120 kg
-komin fi 130 mm
Cena : piec 2000 zł netto
podstawa metalowa 400 zł netto

9

Seria Padwa
        Piec wykonany całkowicie z szamotu. Obudowa, kopuła izolowana z ozdobnym, zewnętrznym tynkiem, termometrem, drzwiczkami i kominem. Front pieca wykonany z cegły klinkierowej. Jest piecem kompletnym, gotowym do użytku.
-wymiary zewnętrzne 73×80 cm
-waga ok 150 kg
-komin fi 130 mm
Cena : piec 1900 zł netto
podstawa metalowa 400 zł netto

10

Zestaw łopat do pracy + koziołek
Cena kompletu łopat – 350 zł
Koziołek – 50 zł

akcesoria

© 2013 Małgorzata Charewicz